Seuruemetsästys tapahtuman johtamiskurssi

Kurssi oli menestyksekäs. Paikalla oli Toni Kumpuvaaran ansiokasta opetusta kuuntelemassa 81 henkeä, niin miehiä, naisia, kuin nuoria trulevaisuuden johtajia.

Keksustelua syntyi Tonin värikkään essityksen aikan vilkkaasti ja perinteiset jälkipelit käytiin vielä parkkupaikallakin.

Kiitoksia kovasti mukanaolleille je erityisesti Tonille!

Markku

Piiri järjestää suurristan seuruemetsästykseen liittyvän kurssin 9.8.2017 klo 17.00 - 21.30 Hotelli Juliessa Lehmonharjulla osoitteesse Valimonti 3 Lehmo. Kurssi on tarkoitettu seurojen nykyisille ja tuleville seuruemetsästyksen johtajille.

Kurssin pitää Toni Kumpuvaara, jokatoimii SML:n aluekouluttajana.

Koulutus on ilmainen piirin jäsenseurojen jäsenille, mutta koulutukseen voivat osallistua myös Liittoon kuulumattomat. Heiltä perimme 20€/henkilö osallistumismaksua.

Ilmoittautumiset Piirin toiminnanjohtajalla 6.8. mennessa. Toteutamme koulutuksen, jos osallistujia on enemmän kuin 15. Toteutuksesta ilmoitan täällä 7.8. aikana.

Tiedustelut

Markku Kejonen