Nuorisotoimikunnan perustamien

Hei,

Suomen Metsästäjäliiton Pohjois-Karjalan piiri toimii aktiivisesti nuorten metsästäjien hyväksi järjestämällä leirejä, kerhoja ja koulutuksia. Tämä onnistuu toiminnanjohtajan, piirikouluttajien sekä metsästysseurojen vapaaehtoisten yhteistyönä.

Kokoamme nyt nuorisotoimintaan keskittyvää ryhmää vahvistamaan porukkaamme ja tuomaan uusia näkemyksiä nuorille suunnattuihin tapahtumiin.
Toimikunnan tehtäviin tulee kuulumaan pari kertaa vuodessa pidettävä suunnittelukokous. Jäsenet osallistuvat lisäksi  tapahtumiin haluamallaan tavalla, esimerkiksi toimimalla ohjaajina nuorten leireillä.
Nuorisotoimikuntaan kaivataan erityisesti nuoria, mutta myös vanhempia konkareita otetaan mukaan. Ei ole väliä oletko kokenut vai vasta
harrastuksen aloittanut, pääasia on halu viedä sanat teoiksi
metsästysharrastuksen hyväksi.

Jos tunnistat asian tärkeäksi ja haluat olla mukana niin ota yhteyttä.
Lisätietoja antavat toiminnanjohtaja Markku Kejonen ja piirikouluttaja Miika Näsi.

Tominnanjohtaja, Markku Kejonen
markku.kejonen@metsastajaliitto.fi